2021 AMG Leadership Conference: Shaping the Future of UCLA
Coaching, Career Navigation, Communication, Diversity, Networking, Succession Planning
|TIME||(WEDNESDAY) MAY 19, 2021 – DAY 1|
|1 p.m. – 1:10 p.m.||Welcome
|1:10 p.m. – 1:20 p.m.||Chancellor’s Welcome
|1:20 p.m. – 2:05 p.m.||Keynote: Dr. Anne Dela Cruz, Director, UCLA CHR & Payroll Operations Center
Career Coaching – Bringing Out the Best in Others
This session will focus on how leaders can coach employees to greater performance and how to sustain a supportive and efficient group environment for working teams. In additional to skill sharpening, this conversation will focus on helping employees identify and harness their strengths.
|2:05 p.m. – 2:10 p.m.||Break (5 Min)|
|2:10 p.m. – 2:45 p.m.||Communication – Bridging Best Practices (35 min)
Communications and common understanding are key to the development of solutions for the modern academy. A panel of campus leaders will discuss techniques for fostering communication within teams as well as initiatives for enabling collaboration and understanding across department lines.
|2:45 p.m. – 2:50 p.m.||Break (5 Min)|
|2:50 p.m. – 3:25 p.m.||Career Navigation – The Importance of Knowing Where You’re Going (35 min)
Whether you are a new hire or a have been in your department for several years, navigating your career may be the single most important factor determining your career path. This fundamental session encourages the audience to begin plotting next steps in their career journey.
|3:25 p.m. – 3:30 p.m.||Break (5 Min)|
|3:30 p.m. – 3:55 p.m.||Resources for Professional Development (25 min)
From University Extension courses, learn at lunches, and e-learning courses to best practices for working remotely, this panel discussion will explore various resources available to UC staff and helpful tips from a panel of experts.
|3:55 p.m. – 4 p.m.||Day 1 Closing Remarks/Survey|
|TIME||(THURSDAY) MAY 20, 2021 – DAY 2|
|1:00 p.m. – 1:05 p.m.||Welcome Back!|
|1:05 p.m. – 1:45 p.m.||Keynote: Anna Spain Bradley, Vice Chancellor, UCLA Equity, Diversity and Inclusion
The Necessary Evolution of Equity, Diversity & Inclusion
|1:45 p.m. – 1:50 p.m.||Break (5 Min)|
|1:50 p.m. – 2:25 p.m.||Diversity – Fostering Inclusivity in the Workplace (35 min)
In this panel discussion, campus leaders share the importance of having a diverse staff, fostering an inclusive environment, and growing a sense of belonging in an organization. What considerations are being made in your organization? What’s working and what needs work? This panel will discuss matters of Diversity.
|2:25 p.m. – 2:30 p.m.||Break (5 Min)|
|2:30 p.m. – 3:05 p.m.||Succession Planning/Talent Management – Creating Successful Futures by Empowering Development Today (35 min)
For UC to be successful in recruiting and retaining talent, it’s important to focus on how today’s talent can lead the success of the university in the future. You can act now to help develop, support, and engage leadership that is prepared to face tomorrow’s challenges. This session provides a high-level, general overview of how succession planning fits into the broader picture of talent management.
|3:05 p.m. – 3:10 p.m.||Break (5 Min)|
|3:10 p.m. – 3:45 p.m.||Networking Activity (35 min)
After a year of remote work, what methods of networking are most effective? This session will focus on building relationships that yield opportunities mutually.
|3:45 p.m. – 4 p.m.||Closing Remarks/Survey